Mastodon designing futures where nothing will occur

zaterdag 25 april 2015

Het Nieuwe Werken volgens Microsoft



Microsoft heeft met Office 365 alleen nog geen manier gevonden om je in je dromen aan het werk te zetten. Dat is het ideaal nietwaar? Hier vind je een sarcastische "verbeterde versie".

3 opmerkingen:

  1. feitelijk hebben we altijd al geweten dat microsoft een fascistische organisatie was. dankzij deze en andere jongens zitten we nu met blanket supervision.

    it's bad brother, it's bad.

    gelukkig kreeg ik van mijn internetprovider vorige week de raad om mijn werk log-in van mijn computer te smijten, omdat deze regelmatig mijn hele bandbreedte in beslag begon te nemen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, maar Apple is bijkans nog erger, en zo ook die andere grote spelers. Nu ben ik redelijke flexibel met werken, al slaat dit echt alles. Maar misschien is het op een "accelerationistische" manier wel een teken dat dit soort ideeën eigenlijk ten dode zijn opgeschreven. Ik probeer er maar een positieve draai aan te geven. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow, just wow. dat laatste plaatje.
    (En in werkelijkheid slaapt diegene niet, maar staart malend en met ogen die al zou je het niet willen niet meer dicht kúnnen van alle schermlichten de hele nacht naar het plafond)

    BeantwoordenVerwijderen